Geriatrische voetzorg

Twintig procent van de 75-plussers die nog kan lopen heeft pijnklachten aan de voet. De voetproblemen van senioren zijn vaak anders dan die van jongere mensen. Pedicure Krijgsman is opgeleid in geriatrische voetzorg en kan de zorg en de behandelingen daarom goed toespitsen op uw klachten én uw leeftijd. Met de juiste zorg blijft u langer mobiel en zelfredzaam.

“Pedicure Krijgsman spitst de zorg en de behandelingen toe op uw klachten én uw leeftijd.”

Daarom kiest u voor Pedicure Krijgsman:
Behandeling van complexe problemen

Mensen met diabetes, kanker, reuma, neuropathie of andere risicovoeten hebben speciale voetzorg nodig. Die zorg geeft medisch pedicure Krijgsman.

Gebruik van moderne watertechniek

Voor uiterst effectieve en hygiënische behandeling wordt gebruik gemaakt van de moderne watertechniekmotor. Het verkoelt bovendien de huid én zorgt voor een pijnloze behandeling.

Geregistreerd in kwaliteitsregister

Verzekerd van de juiste zorg en -afhankelijk van uw klachten en uw zorgverzekering- een tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Mogelijkheid tot behandeling aan huis

Deze service is alleen beschikbaar voor cliënten van de praktijk. Woont u in de Trynwâlden en uw gezondheid laat het niet meer toe om de praktijk te bezoeken, dan komt Tjikke Krijgsman naar u toe. In de even weken staat er een ambulante dag ingepland. Maak hiervoor wel tijdig een afspraak.