Contact en/of afspraak maken

Heeft u voetklachten of wilt u uw voeten gewoon een keer goed laten verzorgen, maak dan een afspraak met Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman. U kunt gebruik maken van mijn digitale agenda óf het contactformulier op deze site.

Via de pagina ‘over Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman‘  en de button ‘afspraak maken‘ heeft u direct inzicht in de beschikbare tijden en toegang tot het maken van een afspraak in mijn digitale agenda. Heeft u (pijn)klachten en laat de digitale agenda op korte termijn geen beschikbare tijd zien, dan kunt u altijd telefonisch (of via whats app) contact opnemen. Dan is er de mogelijkheid om op de wachtlijst geplaatst te worden, zodat ik contact op kan nemen als er een annulering is.

Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u bellen: 06 22627492.

LET OP: Telefoonnummer 058 2886499 is niet meer in gebruik!!

Als ik aan het werk ben beantwoord ik geen telefoon! Het antwoordapparaat is altijd ingeschakeld. Spreek dan uw naam en telefoonnummer in, alléén dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Werktijden 2023:

Maandag (in oneven weken) 16.00u – 20.00u – alleen na persoonlijk, telefonisch of app overleg

Dinsdag 09.00u – 12.30u en 13.00u – 15.30u

Woensdag 09.00u – 12.30u en 13.00u – 15.30u

Donderdag 09.00u – 12.30u en 13.00u – 15.30u    Donderdag 27 april is de praktijk gesloten i.v.m. Koningsdag!

Wisselend op een woensdag of donderdag in de oneven weken werk ik ambulant (bij de cliënt aan huis). De ambulante route wordt door mij ingekrompen en komt op termijn te vervallen. Er worden geen nieuwe cliënten meer aangenomen voor deze ambulante dagen.

Waling Dykstrastrjitte 13, 9061 BL Gytsjerk
Plan uw route

Stuur uw bericht

Daarom kiest u voor Pedicure Krijgsman:
Behandeling van complexe problemen

Mensen met diabetes, kanker, reuma, neuropathie of andere risicovoeten hebben speciale voetzorg nodig. Die zorg geeft medisch pedicure Krijgsman.

Gebruik van moderne watertechniek

Voor uiterst effectieve en hygiënische behandeling wordt gebruik gemaakt van de moderne watertechniekmotor. Het verkoelt bovendien de huid én zorgt voor een pijnloze behandeling.

Geregistreerd in kwaliteitsregister

Verzekerd van de juiste zorg en -afhankelijk van uw klachten en uw zorgverzekering- een tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Regelmatige bijscholingen

Tjikke Krijgsman zorgt dat ze regelmatig bijscholingen en trainingen volgt om 'bij te blijven' in haar vak.