Contact en afspraak maken

Heeft u voetklachten of wilt u uw voeten gewoon een keer goed laten verzorgen, maak dan een afspraak met Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman. U kunt gebruik maken van mijn digitale agenda óf het contactformulier op deze site. Uiteraard kunt u mij ook telefonisch benaderen, echter als ik aan het werk ben beantwoord ik geen telefoon. Laat u dan uw naam en telefoonnummer op het antwoordapparaat achter, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Waling Dykstrastrjitte 13, 9061 BL Gytsjerk
Plan uw route

Stuur uw bericht

Daarom kiest u voor Pedicure Krijgsman:
Behandeling van complexe problemen

Mensen met diabetes, kanker, reuma, neuropathie of andere risicovoeten hebben speciale voetzorg nodig. Die zorg geeft medisch pedicure Krijgsman.

Gebruik van moderne watertechniek

Voor uiterst effectieve en hygiënische behandeling wordt gebruik gemaakt van de moderne watertechniekmotor. Het verkoelt bovendien de huid én zorgt voor een pijnloze behandeling.

Geregistreerd in kwaliteitsregister

Verzekerd van de juiste zorg en -afhankelijk van uw klachten en uw zorgverzekering- een tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Mogelijkheid tot behandeling aan huis

U bent welkom in de praktijk in Gytsjerk. Als uw gezondheid het niet toelaat om de praktijk te bezoeken, dan komt Tjikke Krijgsman naar u toe. In de even weken staat er een ambulante dag ingepland. Zorg wel dat u tijdig een afspraak hiervoor maakt. De ambulante route's zitten behoorlijk vol.