Contact en/of afspraak maken

De praktijk is gevestigd aan de Waling Dykstrastrjitte 13 te Gytsjerk. De praktijk is behoorlijk vol en heeft momenteel weinig ruimte voor nieuwe cliënten. Hou er rekening mee dat er op korte termijn weinig ruimte beschikbaar is.

Voor het maken van afspraken kunt u gebruik maken van het contactformulier -onderaan deze pagina-, óf direct via mijn digitale agenda op deze site. Via de pagina ‘over Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman’  en de button ‘afspraak maken’ heeft u direct inzicht in de beschikbare tijden en toegang tot het maken van een afspraak in mijn digitale agenda. Bent u cliënt bij mij en heeft u (pijn)klachten en laat de digitale agenda op korte termijn geen beschikbare tijd zien, dan kunt u altijd telefonisch (of via whats app) contact opnemen.

Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u bellen: 06 22627492.

Als ik aan het werk ben beantwoord ik geen telefoon! Het antwoordapparaat is altijd ingeschakeld. Spreek dan uw naam en telefoonnummer in, alléén dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Met het oog op mijn leeftijd, neem ik de komende jaren de tijd om de praktijk, langzaam maar zeker, af te bouwen. Dit betekent dat ik ga inkrimpen qua werktijden en geen investeringen meer doe, zoals de noodzakelijke (verplichte) trainingen om voor vergoeding via de zorgverzekeraars in aanmerking te komen. Over ruim drie jaar (30-12-2026) zal dan mijn accreditatie afgelopen zijn.

 Mijn cliënten blijven uiteraard verzekerd van mijn volledige inzet, zorg en aandacht.

 

Werktijden 2023:

In oneven weken op maandag: 16.00u – 20.00u – alleen na persoonlijk, telefonisch of app overleg

Dinsdag: 09.00u – 15.00u

Woensdag: 09.00u – 15.00u

Donderdag: 09.00u – 13.00u

Er worden geen nieuwe cliënten meer aangenomen voor ambulante behandelingen (bij u aan huis).

 

Waling Dykstrastrjitte 13, 9061 BL Gytsjerk
Plan uw route

Stuur uw bericht

Daarom kiest u voor Pedicure Krijgsman:
Behandeling van complexe problemen

Mensen met diabetes, kanker, reuma, neuropathie of andere risicovoeten hebben speciale voetzorg nodig. Die zorg geeft medisch pedicure Krijgsman.

Gebruik van moderne watertechniek

Voor uiterst effectieve en hygiënische behandeling wordt gebruik gemaakt van de moderne watertechniekmotor. Het verkoelt bovendien de huid én zorgt voor een pijnloze behandeling.

Geregistreerd in kwaliteitsregister

Verzekerd van de juiste zorg en -afhankelijk van uw klachten en uw zorgverzekering- een tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Regelmatige bijscholingen

Tjikke Krijgsman zorgt dat ze regelmatig bijscholingen en trainingen volgt om 'bij te blijven' in haar vak.