Contact en afspraak maken

Heeft u voetklachten of wilt u uw voeten gewoon een keer goed laten verzorgen, maak dan een afspraak met Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman. U kunt gebruik maken van mijn digitale agenda óf het contactformulier op deze site. Heeft u (pijn)klachten en laat de digitale agenda op korte termijn geen beschikbare tijd zien, dan kunt u altijd telefonisch (of via whats app) contact opnemen. Misschien is er door annulering een plekje beschikbaar, anders is er de mogelijkheid om op een reservelijst geplaatst te worden.

Als ik aan het werk ben beantwoord ik geen telefoon! Spreek uw naam en telefoonnummer op het antwoordapparaat in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Openingstijden:

Maandag (in oneven weken) 16.00u – 20.00u

Dinsdag 09.00u – 16.00u

Woensdag 09.00u – 16.00u

Donderdag 09.00u – 16.00u

 

Tijdens de zomervakantieperiode 16 juli t/m 4 september 2022)

werk ik volgens aangepast rooster:

Maandag (in oneven weken) 16.00 – 20.00u

Dinsdag 09.00 – 13.00u

Woensdag 09.00 – 13.00u

Donderdag 09.00 – 13.00u

Waling Dykstrastrjitte 13, 9061 BL Gytsjerk
Plan uw route

Stuur uw bericht

Daarom kiest u voor Pedicure Krijgsman:
Behandeling van complexe problemen

Mensen met diabetes, kanker, reuma, neuropathie of andere risicovoeten hebben speciale voetzorg nodig. Die zorg geeft medisch pedicure Krijgsman.

Gebruik van moderne watertechniek

Voor uiterst effectieve en hygiënische behandeling wordt gebruik gemaakt van de moderne watertechniekmotor. Het verkoelt bovendien de huid én zorgt voor een pijnloze behandeling.

Geregistreerd in kwaliteitsregister

Verzekerd van de juiste zorg en -afhankelijk van uw klachten en uw zorgverzekering- een tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Mogelijkheid tot behandeling aan huis

Deze service is alleen beschikbaar voor cliënten van de praktijk. Woont u in de Trynwâlden en uw gezondheid laat het niet meer toe om de praktijk te bezoeken, dan komt Tjikke Krijgsman naar u toe. In de even weken staat er een ambulante dag ingepland. Maak hiervoor wel tijdig een afspraak.