Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman

Medisch Pedicure sinds 2004, in bezit van een Rijkserkend MBO-4 zorg-vakdiploma (= CREBO geregistreerd), dat is Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman. De praktijk is gevestigd in Gytsjerk (Friesland) en ze ontvangt daar mensen met allerlei soorten voeten en voetklachten. Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman biedt iedereen de voetzorg die ze nodig hebben en die bij hen past. Of het nu gaat om een reguliere korte behandeling om de nagels te vijlen en te polijsten of om een uitgebreid behandeltraject voor mensen met kanker, reuma, diabetes, wondverzorging of het maken en plaatsen van een orthese; Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman is hiervoor opgeleid, gediplomeerd en geregistreerd.

Gediplomeerd en geregistreerd Medisch Pedicure

En dat heeft voordelen. U bent daardoor zeker van de juiste zorg.  Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman staat in de registers van de Nederlandse Maatschappij voor Medische Voetzorgverlening (NMMV), Kabiz, KMV, Provoet, Procert en Kwaliteitsregister Pedicures.  Deze registers eisen regelmatige bijscholingen waardoor leden op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Een geauditeerde toetsing van de beroepsvereniging is hiervoor een vereiste. Hierdoor voldoet Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman aan de strenge eisen ten aanzien van kennis, vaardigheden en ervaring.

“Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman kenmerkt zich door veel en oprechte aandacht voor haar patiënten. Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman verdiept zich in de persoon en in de klachten. Met de juiste behandelingen en technieken én goed, helder advies kan ze de klachten verminderen.”

Kennis en ervaring uit de zorg zet ze nu in voor haar eigen praktijk

Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman heeft jarenlange ervaring in de zorg. Ze werkte eerder in verzorgingshuizen, op verpleegafdelingen, met korsakov-patiënten, dementerenden en palliatieve- en terminale zorg. Die kennis en ervaring zet ze nu in voor haar eigen praktijk en haar eigen patiënten. Die praktijk kenmerkt zich door veel en oprechte aandacht voor haar patiënten. Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman verdiept zich in de persoon en in de klachten. Met de juiste behandelingen en technieken én goed, helder advies kan ze de klachten verminderen.

Een moderne praktijk met moderne comfortabele behandelstoel

De praktijk aan de Waling Dykstrastrjitte 13 in Gytsjerk is gevestigd op de begane grond en daardoor toegankelijk voor patiënten met rollator of rolstoel. De praktijk heeft een rustige uitstraling en is voorzien van moderne apparatuur. In een comfortabele, verstelbare stoel met een makkelijke instap vinden de behandelingen plaats. Heeft u voetklachten of wilt u uw voeten gewoon een keer goed laten verzorgen, maak dan een afspraak.

Als Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman aan het werk is, neemt ze geen telefoon – dat is storend tijdens de behandelingen- , u kunt dan een bericht -naam en telefoonnummer-  achterlaten op het antwoordapparaat, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.  Wilt u geen bericht achter laten, dan is de app, mail of de digitale agenda op deze site de ideale oplossing. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak, het kan voorkomen dat er een wachtlijst is.

Tjikke Krijgsman
Daarom kiest u voor Pedicure Krijgsman:
Behandeling van complexe problemen

Mensen met diabetes, kanker, reuma, neuropathie of andere risicovoeten hebben speciale voetzorg nodig. Die zorg geeft medisch pedicure Krijgsman.

Gebruik van moderne watertechniek

Voor uiterst effectieve en hygiënische behandeling wordt gebruik gemaakt van de moderne watertechniekmotor. Het verkoelt bovendien de huid én zorgt voor een pijnloze behandeling.

Geregistreerd in kwaliteitsregister

Verzekerd van de juiste zorg en -afhankelijk van uw klachten en uw zorgverzekering- een tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Regelmatige bijscholingen

Tjikke Krijgsman zorgt dat ze regelmatig bijscholingen en trainingen volgt om 'bij te blijven' in haar vak.