Specialisaties en behandelingen

Iedereen met voeten is bij Medisch Pedicure Krijgsman aan het juiste adres. Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman is begonnen in 2004 als ‘basis’ pedicure, maar heeft zich in de jaren daarna gespecialiseerd tot Medisch Pedicure met Branche- én Rijkserkend MBO-4 ZORG-VAK diploma. Dat betekent dat er naast ‘gewone’ voetzorg ook voetzorg uitgevoerd wordt voor mensen met bijvoorbeeld diabetes, reuma, geriatrie, oncologie en overige risicovoet. Hun voeten hebben de speciale aandacht nodig die rijkserkend gediplomeerd  Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman kan geven.

Diabetes of Reuma patiënt? Vraag bij uw zorgverzekeraar of u voor een tegemoetkoming in de kosten in aanmerking komt en wat hiervoor de voorwaarden zijn.

TIP: In verband met drukte in de praktijk is er momenteel weinig ruimte voor nieuwe cliënten, u moet er rekening mee houden dat er niet meteen plaats is. Plan ruim op tijd uw afspraak!

Met het oog op mijn leeftijd, neem ik de komende jaren de tijd om de praktijk, langzaam maar zeker, af te bouwen. Dit betekent dat ik ga inkrimpen qua werktijden en geen investeringen meer doe, zoals de noodzakelijke (verplichte) trainingen om voor vergoeding via de zorgverzekeraars in aanmerking te komen. Over drie jaar (30-12-2026) zal dan mijn accreditatie afgelopen zijn, waardoor mijn behandelingen aan uw voeten niet meer voor vergoeding in aanmerking komen.

“Met een goede beheersing van de specialistische technieken én regelmatige bijscholingen, vergroot ik de behandelmogelijkheden van complexe voet- en nagelproblemen om bijvoorbeeld amputaties te voorkomen.”