Welkom

Er worden GEEN nieuwe cliënten meer aangenomen. Met het oog op mijn leeftijd (62+) heb ik besloten om de praktijk af te bouwen. Dit betekent dat ik ga inkrimpen qua werktijden en geen investeringen meer doe, zoals de noodzakelijke (verplichte) trainingen om voor vergoeding via de zorgverzekeraars in aanmerking te komen.

Aan voeten wordt vaak weinig aandacht geschonken, terwijl ze ons toch levenslang moeten dragen. Wees zuinig op uw voeten en maak een afspraak voor een voetbehandeling.

Begonnen in 2004 als ‘basis’ pedicure en de jaren daarna gespecialiseerd tot Medisch Pedicure -2014- met Branche- én Rijkserkend MBO-4 ZORG-VAK diploma. Dat betekent dat er naast ‘gewone’ voetzorg ook voetzorg uitgevoerd wordt voor mensen met bijvoorbeeld diabetes, reuma, geriatrie, oncologie en overige risicovoet.

Diabetes of Reuma patiënt? Vraag bij uw zorgverzekeraar of u voor een tegemoetkoming in de kosten in aanmerking komt en wat hiervoor de voorwaarden zijn.

Zie ook: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure

“Met een goede beheersing van de specialistische technieken én regelmatige bijscholingen, vergroot ik de behandelmogelijkheden van complexe voet- en nagelproblemen om bijvoorbeeld amputaties te voorkomen.”