Reuma

De voeten van reumapatiënten zijn extra kwetsbaar, extra gevoelig en extra pijnlijk. Reumapatiënten hebben bijvoorbeeld meer kans op gewrichtsontstekingen en slijmbeursontstekingen, slijtage van de gewrichten, standveranderingen en afwijkingen. Door beperkte bewegingsvrijheid of doordat de tenen te weinig ruimte hebben in de schoenen, wordt ook de kans op nagelafwijkingen (brokkelige nagels, eelt onder de nagels, verkleurende nagels) groter. Extra zorg is daarom een vereiste. Pedicure Krijgsman is gespecialiseerd in voetzorg voor mensen met reuma.

Met een behandeling door een goede pedicure kunnen klachten verminderen

Voor reumapatiënten is het vooral belangrijk om in beweging te blijven en dagelijks een paar oefeningen te doen om de gewrichten in de voeten soepel te houden. Heeft u last of pijn aan uw voeten, laat uw voeten dan verzorgen door een professionele pedicure met een specialisatie in reuma. Tjikke Krijgsman is een dergelijke gediplomeerde en geregistreerde pedicure. Een voordeel voor uw voeten, afhankelijk van uw zorgverzekering kun u voor voetbehandelingen -uitgevoerd door een specialistische pedicure- een tegemoetkoming in de kosten krijgen.

“De voeten van reumapatiënten zijn extra kwetsbaar, extra gevoelig en extra pijnlijk. Extra goede voetzorg kan de klachten verminderen.”

Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben reuma. Jong en oud. Er zijn drie soorten reuma: ontstekingsreuma, artrose en weke delen reuma. De meeste mensen met reuma hebben last van pijn en stijfheid in gewrichten of spieren en vermoeidheid. Daardoor is bewegen vaak moeilijk en dat kan beperkingen geven in het dagelijks leven. Reuma is helaas nog niet te genezen, maar met goede voetzorg door een gediplomeerd medisch pedicure zoals Pedicure Krijgsman kunnen uw klachten wel verminderen.

Daarom kiest u voor Pedicure Krijgsman:
Behandeling van complexe problemen

Mensen met diabetes, kanker, reuma, neuropathie of andere risicovoeten hebben speciale voetzorg nodig. Die zorg geeft medisch pedicure Krijgsman.

Gebruik van moderne watertechniek

Voor uiterst effectieve en hygiënische behandeling wordt gebruik gemaakt van de moderne watertechniekmotor. Het verkoelt bovendien de huid én zorgt voor een pijnloze behandeling.

Geregistreerd in kwaliteitsregister

Verzekerd van de juiste zorg en -afhankelijk van uw klachten en uw zorgverzekering- een tegemoetkoming in de gemaakte kosten.
Huidige accreditatie geldig tot 01-01-2026.