Medisch Pedicure

Tjikke Krijgsman is niet alleen een ‘basis’ pedicure, maar volgde ook de opleiding tot Medisch Pedicure. Dat betekent dat ze goed geschoold is voor het behandelen van de voeten van bijvoorbeeld diabetici en reumapatiënten. Zij hebben baat bij speciale voetzorg en specifieke behandelingen die een regulier geschoolde pedicure niet kan geven. Pedicure Krijgsman heeft die kennis en ervaring wél in huis.

Bij Pedicure Krijgman bent u ook aan het juiste adres voor orthesiologie (hulpmiddelen om te ondersteunen, ontlasten of corrigeren), nagelreparatie bij een schimmel- of afgebroken nagel, nagelregulatie bij ingegroeide teennagels, antidruktechnieken voor mensen met terugkerende wondjes aan hun voeten en medical taping om herstel te bevorderen.

“Mensen met kanker, reuma of diabetes hebben speciale voetzorg nodig. Die zorg geeft gediplomeerd Medisch Pedicure Tjikke Krijgsman.”

Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en behandelmethoden

De ontwikkelingen in haar vakgebied houdt Tjikke Krijgsman voor haar patiënten goed in de gaten. Elke drie jaar volgt ze bovendien diverse bijscholingen om volledig op de hoogte te zijn van moderne technieken. Daarnaast werkt ze nauw samen met andere zorgaanbieders als huisartsen, diabetesverpleegkundigen, podotherapeuten, internisten en chirurgen. Ook met collega-pedicures wisselt ze regelmatig kennis en ervaring uit.

Daarmee voldoet Pedicure Krijgsman aan de wettelijke eisen van de vakorganisatie en de verzekeraars én staat ze geregistreerd in het Kwaliteitsregister Pedicures. Zo bent u letterlijk en figuurlijk van goede voetzorg verzekerd. Afhankelijk van uw zorgverzekering en het verzekeringspakket kunt u namelijk voor een vergoeding in aanmerking komen voor diabetes-, reuma-, of risicovoet. Daarvoor heeft u altijd eerst een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

Daarom kiest u voor Pedicure Krijgsman:
Behandeling van complexe problemen

Mensen met diabetes, kanker, reuma, neuropathie of andere risicovoeten hebben speciale voetzorg nodig. Die zorg geeft medisch pedicure Krijgsman.

Gebruik van moderne watertechniek

Voor uiterst effectieve en hygiënische behandeling wordt gebruik gemaakt van de moderne watertechniekmotor. Het verkoelt bovendien de huid én zorgt voor een pijnloze behandeling.

Geregistreerd in kwaliteitsregister

Verzekerd van de juiste zorg en -afhankelijk van uw klachten en uw zorgverzekering- een tegemoetkoming in de gemaakte kosten.
Huidige accreditatie geldig tot 01-01-2026.