Kalk- of schimmelnagels

Kalknagels zijn teen- of vingernagels die met een schimmel geïnfecteerd zijn. Hierdoor gaat uw nagel kapot. Kalknagels worden ook wel schimmelnagels genoemd. Kalknagels kunt u voorkomen door uw voeten zonder zeep te wassen of ze na het douchen grondig af te spoelen. Droog uw voeten goed af, draag elke dag schone, goed passende, ventilerende sokken en was de sokken op zestig graden. Draag in douches in bijvoorbeeld het zwembad, de sauna of de sportclub slippers. Knip de nagels kort en recht af en gebruik na het knippen een puimsteen of vijl om de nagels bij te werken.

Kalknagels; lastig te genezen, wel goed te voorkomen

Kalk- of schimmelnagels zijn een hardnekkig probleem. De meeste middeltjes uit tv-reclames hebben niet of nauwelijks effect. Enkele laserbehandeling kunnen wel effect hebben, resultaat wordt nooit gegarandeerd, zijn erg duur en worden niet vergoed door de verzekeraar.

“Kalknagels of schimmelnagels zijn een hardnekkig probleem. Laserbehandelingen kunnen een oplossing zijn, maar het is natuurlijk nog beter om kalknagels te voorkomen.”

Daarom kiest u voor Pedicure Krijgsman:
Behandeling van complexe problemen

Mensen met diabetes, kanker, reuma, neuropathie of andere risicovoeten hebben speciale voetzorg nodig. Die zorg geeft medisch pedicure Krijgsman.

Gebruik van moderne watertechniek

Voor uiterst effectieve en hygiënische behandeling wordt gebruik gemaakt van de moderne watertechniekmotor. Het verkoelt bovendien de huid én zorgt voor een pijnloze behandeling.

Geregistreerd in kwaliteitsregister

Verzekerd van de juiste zorg en -afhankelijk van uw klachten en uw zorgverzekering- een tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Regelmatige bijscholingen

Tjikke Krijgsman zorgt dat ze regelmatig bijscholingen en trainingen volgt om 'bij te blijven' in haar vak.